Vildsvin/älgkebab

Käkade vildsvinskebab som jag blandade med hälften älgkött igår. Blev riktigt gott och är enkelt att göra.

Djupfryst kött av valfri del.(Mycket lättare att skära tunna strimlor när köttet är fruset.)

Skär i tunna strimlor

En styck wokpanna som ska vara riktigt het innan man slänger i köttet.

Kebabkrydda

Salt.

Klart! 🙂

Sen väljer man själv om man vill göra sina egna pitabröd eller inte blir dock godast. De som man köper är oftast lite små tycker jag.

Fyll i med valfri blandning av grönsaker efter smak och tycke.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s